RÓLUNK Udvarhelyszéki Mezőgazdászok Egyesülete

Minden mezőgazdasági ágazat összefogásával, elsősorban a fiatal gazdákat szeretnénk felkarolni, azon területeken, ahol nincs egyesületi mozgalom

TEVÉKENYSÉGÜNK BEMUTATÁSA

Az Udvarhelyszéki Mezőgazdászok Egyesülete annak az erdélyi hálózatnak a része, amely a mezőgazdaságban gondolkodó és dolgozó gazdákat kívánja segíteni.

Szervezetünk 2013 júniusában alakult. Hiánypotló tevékenységet végzünk, hisz olyan vidékeket céloztunk meg, mint Hargita megye délnyugati része, Brassó megye Kőhalmi része és annak vonzásköre, ezeket a területeket szorványnak is lehet nevezni, ahol nincs egyesületi mozgalom, vagy ha van, akkor nincs tevékenységük. Ezeket általában más adminisztratív szervek is elhanyagololnak. Szervezetünk nagyon sok hasonló tevékenységet végző szervezettel tart fenn kapcsolatot Erdély számos magyar lakosságú megyéjében, anyaországi intézményekkel (Agrárminisztérium, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) és a Kárpát-medence magyar gazdaszervezeteivel is.

Elsősorban a fiatal gazdákat szeretnénk felkarolni, de nem zárkozunk el másoktól sem. Terveztük a hobby-kertészek bevonását programokba, illetve a jövedelempótlás céljából gazdálkodókkal való kapcsolatfelvételt és szakmai segítségnyújtást is adtunk nekik a Legszebb Konyhakertek Kárpát-medencei program keretén belül, ahol évi 45 darab konyhakertessel tartottuk a kapcsolatot.

Tevékenységünkkel a mezőgazdaság minden ágazatát át akarjuk fogni. Ennek érdekében szoros kapcsolatot tartunk más szakmai szervezetekkel és szakemberekkel, állami intézményekkel belföldön és külföldön egyaránt. A gazdákkal közösen, az ő elképzeléseiket, szükségleteiket szem előtt tartva tevékenykedünk, segítünk a tervek megvalósításában.

Lépjen Velünk Kapcsolatba!

ico_count_1-1.png

1950

Növénytermesztés

ico_count_2-1.png

2720

Állattenyésztés

ico_count_3-1.png

456

Szaktanácsadás

ico_count_4-1.png

128

Gépi megmunkálás

GET IN TOUCH

Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable.