Udvarhelyszéki gazdák és kistermelők bemutatkozása

Angyaljárás volt Zólya Attiláéknál, Bágyban lakó szarvasmarhatartó gazdánál. Kovács Zalán, gépészetre szakosodott falugazdászunk, a közelmúltban tett farmlátogatáskor szaktanácsadásban merítette ki a gazdával való beszélgetésüket. Attilát az utóbbi időben nagyon foglalkoztatta az új traktor beszerzése, merthogy gazdasága igényeli. A hosszas és többszöri beszélgetés során sikerült választani. A traktor részletes ismertetésében, pontos széria, típus kiválasztásában, valamint a szükséges iratok beszerzésében, az üzlet lebonyolításában fontos szerepet játszott Hadnagy Sándor körzeti képviselő, a Titan Machinery helyi alapembere. Ez úton is köszönjük neki!

Case IH Farmall 95C traktor

A kiválasztott traktor Case IH Farmall 95C, magasan felszerelt kompakt traktorja, 100 lóerővel. Elektro-hidraulikus inverzor kiváló fordulóköre és könnyű manőverezhetősége teszi az állattartó gazdák kedvencévé. Légpárnás ülés segíti, hogy a több órán át tartó munka után kipihenten száljon ki a gazda a volán mögül. A traktor minden szükséges kényelmi funkcióval el van látva, de ugyanakkor mégis megőrzi egyszerűségét.12 sebességes mehanikus váltóval rendelkezik, viszont minden sebességen van egy powershift, ami gyerekjátékká teszi a homlokrakodóval végzett munkák is. A Stoll rakodó pedig nem fog csalódást okozni a munkák elvégzésében, lévén a piac egyik legjobbjáról beszélünk. Akár 2 tonnát is képes emelni 4 méter magasságig. A traktor kiválasztása során fontosnak tartottuk a megbízható beszállító kiválasztását, hiszen egyenesen a gyártó cégtől érkezett a traktor. Három év garanciát bíztosítanak üzemóra limit nélkül, emellett a másik fontos szempont a közeli szervízkirendeltség volt, természetesen magyar nyelvü szakemberekkel, kikhez fordulhat a gazda bármi nehézség kapcsán.

Case IH Farmall 95C traktor beltere

Többek közt Attila elárulta nekünk, hogy a traktor bordjáról és az üléséről letépni a védőfóliát nem semmi érzés egy gazda számára!

Get in touch

Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable.